IKEA valgte SundhedsDoktor

IKEA Danmark havde en svær opgave, da man skulle tilrettelægge sin sundhedsordning. Dels er firmaet landsdækkende og har mange forskellige personalegrupper, hvad der stiller krav om en leverandør, der er i stand til at mestre mange lokationer på tværs af landet, og som forstår, at sundhed skal integreres og forankres lokalt for at betyde en forskel for medarbejderne.

IKEA har mange medarbejdere, og de sundhedsmæssige udfordringer er forskellige. Derfor har SundhedsDoktor hjulpet IKEA med at lave en sundhedsundersøgelse, der har kortlagt de fokusområder, som vil give den størst mulig sundhedsmæssig gevinst.

Derudover holder SundhedsDoktor løbende møder med alle varehuse i IKEA, som sikrer at sundhedsordningen hele tiden lever op til de behov og ønsker, der findes i de enkelte varehuse. Det sikrer et større engagement i den enkelte afdeling. Større engagement betyder bedre effekt af sundhedstilbudene - og bedre effekt betyder gladere og sundere medarbejdere og en bedre bundlinje for IKEA.

Foruden selve gennemførslen af sundhedstilbud, såsom massage, ergonomisk vejledning, kantinevejledning og kostvejledning, hjælper SundhedsDoktor også IKEA med at synliggøre sundhedsordningen gennem spændende markedsføring af ordningen og løbende events, der tager udgangspunkt i kantinerne i alle varehuse rundt om i landet.

Endelig lagde IKEA vægt på at få en leverandør, som satte kvalitet i højsædet og ikke skar hjørner på længden af behandlingstider, valg af behandlere og afrapportering i ledelsen.

SundhedsDoktor leverer behandlingsordninger til IKEAs medarbejdere i hele Danmark. En del medarbejdere er på deltid, hvad der gjorde udfordringen med at styre og administrere ordningen endnu mere kompleks. Endelig har IKEA mange medarbejdere på sine lagre, der ofte løfter tunge ting, og har brug for ergonosik instruktion og rådgivning fra erfarne folk.

Ring 70 20 85 80 for at høre mere - eller klik på "Bestil materiale" for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.